11 daagse Fly en Drive de Azoren Afbeelding 11 daagse Fly en Drive de Azoren
11 daagse Fly en Drive de Azoren ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Azoren

11 daagse Fly en Drive de Azoren

***

plane hotel car


11 Dagen

Tijdens deze 11-daagse rondreis laten de vier eilanden ongetwijfeld een goede indruk achter. De archipel kenmerkt zich door haar vulkanische heden en verleden wat resulteert in prachtige kratermeren, oude lavagrotten, borrelende geisers en bovenal een zeer vruchtbare grond. Hierdoor zijn de eilanden begroeid met de meest bijzondere flora waaronder hortensia's, glooiende groene heuvels, wijngaarden, thee- en ananasplantages. Maak kennis met de prachtige natuur van de AzorenDag 1: Terceira

Aankomst op Terceira en per huurauto naar het overnachtingshotel, hotel Azoris Angra Garden of gelijkwaardig.

Dag 2: Terceira - São Jorge

Vertrek richting het vliegveld en vlieg door naar São Jorge. Rij verder voor een overnachting in São Jorge Garden of gelijkwaardig

Dag 3: São Jorge

Steile rotswanden, kliffen en fajãs. São Jorge is een langgerekt en ruig eiland met aan de kust meer dan 40 fajãs; kleine landtongen ontstaan door grondverzakkingen of door lavast-romen. Wandelschoenen aan en trotseer ze! Deze regio staat bekend vanwege de São Jorge kaas. Overnachting in São Jorge of omgeving.

Dag 4: São Jorge - Faial

Rijd naar de haven van São Jorge om de bootoversteek te maken naar Faial. Per huurauto naar het overnachtingshotel Azoris Faial Garden of gelijkwaardig. 

Dag 5: Faial

Het eiland Faial heeft een gevarieerd landschap. Stippel een mooie route uit en maak kennis met de azuurblauwe baaien en de internationale jachthaven. Maar ook met de kleine witte huisjes, de windmolens en de blauwe hortensia's. Overnachting in Azoris Faial Garden of gelijkwaardig.

Dag 6: Faial Pico

Rijd naar de haven van Faial om de bootoversteek te maken naar Pico. Per huurauto naar het overnachting in hotel Caravelas of gelijkwaardig. 

Dag 7: Pico

Pico staat bekend om haar indrukwekkende berg Ponta do Pico. Sportievelingen maken een georganiseerde wandeltocht naar de top. Liever dichter bij de grond? Het landschap laat veel vulkanische vormen zien, zoals oude lavastromen en grotten. Hierdoor is de grond erg vruchtbaar en doen wijngaarden het goed. Schuif aan in een gezellige bar om de trots van het eiland te proeven. Maak ook kennis met de walvisindustrie. Er zijn diverse musea te vinden die uitleg geven over de geschiedenis en hedendaagse benadering van de walvissen. Overnachting in hotel Caravelas of gelijkwaardig.

Dag 8: São Jorge São Miguel

Rij door naar de luchthaven voor de vlucht naar het hoofdeiland, São Miguel en rijd door naar hotel Royal Garden of gelijkwaardig.

Dag 9-10: São Miguel

Start in de hoofdstad Ponta Delgada met haar gezellige horeca rondom de haven. Door naar de kratermeren zoals Sete Cidades en Lagoa do Fogo. Of rijd in één keer naar de ruige oostkust van Nordeste. Natuurlijk is een bezoek aan de Azoren pas compleet na een kennismaking met het rijke onderwaterleven. Boek een walvisspotexcursie en ga onder professionele begeleiding de zee op. Verrekijker erbij en spot de eerste dolfijn of walvis. Overnachting in hotel Royal Garden of gelijkwaardig. 

Dag 11: São Miguel

Rij naar de luchthaven en lever de huurauto weer in om vervolgens terug te vliegen naar Nederland.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
 • Luchthavenbelasting
 • 10 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small
 • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
Dag 1: Terceira       
Dag 2: Terceira - São Jorge    
Dag 3: São Jorge    
Dag 4: São Jorge - Faial    
Dag 5: Faial                 
Dag 6: Faial – Pico     
Dag 7: Pico  
Dag 8: São Jorge – São Miguel       
Dag 9-10: São Miguel            
Dag 11: São Miguel  


U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 

11 daagse Fly en Drive de Azoren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail